Esteu aquí: Inici Com arribar Arribar en avió

Arribar en avió

Aeroport d’Alguaire

L’aeroport d’Alguaire es troba al nord de Lleida, s’hi accedeix a través de la N-230 ( Lleida-Viella).
Per connectar amb la ciutat de Lleida es podrà fer mitjançant transport públic (taxi i autobús)

Per accedir a l’aeroport en vehicle:

  • Si veniu des de Lleida ciutat, dirigiu-vos cap a l’Av. Alcalde Porqueres i prosseguiu sempre en direcció nord.

    L’Av. Alcalde Porqueres es pot agafar fàcilment des de l’Av. Prat de la Riba, també des de la Plaça Europa ( confluència entre el Gran Passeig de Ronda i l’Av. Príncep de Viana), així com des de l’Av. de Pinyana i l’Av. de Balàfia, totes elles vies principals de la ciutat.
  • Si veniu per l’A-2, tant si aneu direcció Saragossa com Barcelona, no cal que entreu a la ciutat, només cal que sortiu per la sortida 461 Lleida – Alfarràs - Vielha i seguiu direcció N-230 Alfarràs.

A l’alçada de la població d’Alguaire trobareu les indicacions cap al primer accés a l’aeroport, que ja està acabat. Aquest primer accés té 4km de longitud i arriba des de l’est fins a l’aparcament de l’aeroport. Aquest accés s’ha dissenyat perquè s’adapti correctament a la futura A-14 que ha de realitzar el Ministeri de Foment.

D’altra banda, està prevista la construcció un segon accés que connectarà l’aeroport, a través d’Almacelles i la Saira, amb la N-240. Aquestes obres s’iniciaran a la darrera part del 2009 i es preveu que estiguin enllestides el 2010. En el futur aquesta variant connectarà amb l’A22 en construcció pel Ministeri de Foment.

Més informació

Altres aeroports propers a Lleida

Principals operados aeris:

Destacats


Avís Legal | Accessibilitat | Visualitzadors i programes| Ajuda'ns a millorar