Esteu aquí: Inici SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2019 II Fira de la Mobilitat Elèctrica

II Fira de la Mobilitat Elèctrica

Dissabte 5 d’octubre, de 10 a 14.00, La Llotja de Lleida.

II Fira de la Mobilitat Elèctrica

Exposició de cotxes elèctrics amb la presència de les principal marques, proves dinàmiques, xerrades, intercanvis amb els usuaris... i molt més!

Entrada gratuïta.

 

De 10 a 14h Exposició de cotxes, bicicletes i patinets elèctrics.

Nissan,  BMW, Audi, Wolkswagen, Audi, Kia, Hyundai, Renault, Volvo, Mini, Mitsubishi i Man. Possibilitat de fer proves de conducció, amb la presència dels principals concessionaris.

Bicicletes: Cicles Fransi. Possibilitat de provar les bicicletes elèctriques i coneixer les serves prestacions i característiques.

Estands amb informació sobre punts de recàrrega, possibilitats de recàrrega amb instal·lacions de fotovoltaica , etc: Becquel, Etecnics, Som Energia, Som Mobilitat.

 

A les 10h, 2a concentració d'usuaris de cotxe elèctric de Lleida. Ruta conjunta fins a la Seu Vella i tornada. Cal inscripció prèvia a infosostenible@paeria.cat.

 

A les 11:30 Espai d’intercanvi entre propietaris de vehicles elèctrics i els ciutadans i cuitadanes interessades. Es podrà preguntar tots els dubtes als propietaris de les principals marques del mercat: Tesla, Nissan, Renault, VW, BMW, Jaguar...

 

A les 12h Xerrrada "Tot el què necessites saber abans de comprar-te un cotxe elèctric"

 

A les 12:30h Xerrada "Instal·lació de punts de recàrrega en comunitats de veïns" i "Xarxa de punts de recàrrega ràpida i semirrapida: on es troben? Com s'accedeix? Quin cost tenen?"

 

 

Fira Mobilitat Electrica

Destacats


Avís Legal | Accessibilitat | Visualitzadors i programes| Ajuda'ns a millorar